En magisk dag i Disneyland Paris

Det er ikke kun et sted; det er en magisk oplevelse, som både børn og voksne holder af. For første gangsgæster eller dem, der vender tilbage til magien, er Disneyland Paris en destination, der kontinuerligt bringer nye oplevelser og ubegrænset glæde. Læs mere og hør om de bedste tips og tricks for at få mest muligt ud af din rejse til det elskede temapark.

De bedste attraktioner i Disneyland Paris

Med to fortryllende parker, Disneyland Park og Walt Disney Studios Park, har Disneyland Paris noget for enhver smag. Favoritter som Space Mountain og Pirates of the Caribbean forbliver tidløse klassikere, mens nye tilføjelser som Ratatouille: The Adventure giver dig fornemmelsen af at være i selve filmen. Husk at få fat i et FastPass til de mest populære forlystelser, så du kan spare tid og opleve mere.

Shows og parader, der fortryller

En tur til Disneyland Paris ville ikke være komplet uden at opleve et af de spektakulære live shows eller parader. Hold øje med showtiderne, så du ikke går glip af de enestående forestillinger, der bringer Disneys magi til live foran dine øjne. Både dag- og nattetid er der parader og fyrværkeri, der lyser himlen op og skaber uforglemmelige minder.

Find den perfekte souvenir

Disneyland Paris er fyldt med butikker, hvor du kan finde alt fra eksklusive samleobjekter til legetøj og tøj. Uanset om du leder efter den perfekte ørehat eller noget helt unikt, tilbyder Disneyland et væld af shoppingmuligheder, der sikrer, at du kan tage en lille bid af magien med hjem.

Gør din oplevelse gastronomisk

Mad er en væsentlig del af Disneyland-oplevelsen. Fra hurtig snacks til gourmetmiddage er der noget for enhver smag i Disneyland Paris. Kontroller restauranternes åbningstider og book eventuelt bord på forhånd for at sikre dig et måltid i en af de mange temarestauranter.

Besøg i højsæson eller lavsæson?

Valg af tidspunkt for besøg i Disneyland Paris kan have stor betydning for din oplevelse. Højsæsonen bringer større menneskemængder, men også længere åbningstider og fyldt program med underholdning. Hvis du besøger parken i lavsæsonen, vil du opleve kortere ventetider, selvom nogle forestillinger og parader kan være begrænsede.

Få mest muligt ud af dit besøg

For at fuldende din rejse til Disneyland Paris, overvej at downloade den officielle app, som hjælper dig med at navigere i parkerne, tjekke ventetider ved forlystelser og meget mere. Derudover, husk behagelige sko, da der vil være masser af gåture i løbet af dagen.

Lad eventyret begynde! Disneyland venter på dig og er klar til at indhylle dig og dine kære i en verden af drømme og eventyr.